Cart 0

 

Integritetspolicy

Vilka personuppgifter samlar vi in, och varifrån?

När du är i kontakt med oss och genom cookies samlar vi in personuppgifter om dig. De uppgifter vi samlar in är namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer, köp-, order- och användningshistorik, IP-adress samt information som du lämnar till vår kundtjänst.

Därför behandlar vi dina personuppgifter

Vi behandlar personuppgifter för hantering av beställningar samt för att skicka meddelanden om leveransstatus.

Behandlingen är nödvändig för att vi ska kunna fullgöra köpeavtal hos oss.

 

Marknadsföring

Vi behandlar personuppgifter för att skicka erbjudanden, nyhetsbrev och marknadsföring via e-post, post och SMS. Behandlingen är nödvändig för att tillgodose vårt intresse av att kunna kommunicera personliga erbjudanden till dig. Du kan när som helst kontakta oss för att avbryta marknadsföringen mot dig som kund.

Kundtjänstärenden

Vi behandlar dina personuppgifter vid ärenden när du är i kontakt med kundtjänst för tillexempel frågor och reklamationer. Behandlingen sker för att kunna hjälpa dig med dina ärenden vilket är vårt berättiga intresse och för att uppfylla skyldighet i lag vid reklamationer, bytesrätt och öppet köp men även för att kunna lösa dina kundärenden och ge dig den bästa köpupplevelsen. Behandlingen är nödvändig för att kunna tillgodose vårt och ditt berättigade intresse av att hantera ärenden via kundtjänst.


Enligt lag

Vi behandlar personuppgifter för att kunna efterleva gällande lagar, t.ex. lagar om bokföring och skatt.

Behandlingen sker för att fullgöra skyldighet enligt lag.

De som får del av personuppgifterna

Vi kan komma att dela personuppgifter när det är tillåtet enligt lag. Ditt personnummer kommer också att behandlas i samband med köp på uppdrag av (eller på grund av krav från) betalnings- och kreditföretag som behöver detta i kreditupplysningssyfte.

Så länge sparas personuppgifterna

Vi sparar personuppgifterna så länge som det behövs för de ändamål de samlades in eller så länge som det krävs enligt lagar eller andra författningar.

Köp och orderhistorik sparas så länge som vi är skyldiga att göra det för att följa krav enligt lag.

Kundtjänstuppgifter relaterade till köp och reklamationer sparas så länge som vi är skyldiga att göra det för att följa krav enligt lag. Du kan när som helst dra tillbaka ditt medgivande du gjort som tillexempel avsluta prenumeration på nyhetsbrev hos oss.

Du har enligt personuppgiftslagen rätt att få tillgång till den information som vi registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i sådana fall via e-post.

HAR DU FRÅGOR KRING NÅGOT INNEHÅLL ÄR DU SJÄLVKLART VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS SÅ BERÄTTAR VI MER (kundtjanst@affingos.com)

 

Produkter

Handla

Information