• FRI FRAKT ÖVER 399KR!
  • 2-4 DAGARS LEVERANS!
  • FRI FRAKT ÖVER 399KR!
  • 2-4 DAGARS LEVERANS!

 


Om oss

Affingos.com har sålt kläder online sedan 2014 med stark tillväxt varje år med över 100.000 nöjda kunder är vi nu en etablerad aktör på den svenska modemarknaden. Vi erbjuder snabba leveranstider till hela Sverige. Samtliga plagg vi säljer lagerhålls om inte annat skrivs just för att hålla hög kvalité på vårt arbete. Vår passion för mode och kläder gör att vi varje dag gör vårt yttersta för att våra kunder skall få tillgång till ett brett sortiment av kläder med hög kvalié till bra priser.

Affingos

Random Outfitters AB
Österunda-Brunnsta 5
749 72 Fjärdhundra
Orgnr: 559259-2777

Leveranser - Returer - Lager
Dikesvägen 1
744 51 Morgongåva

 

KLÄDER ONLINE HOS AFFINGOS

Hos Affingos hittar du det senaste inom mode och fashion! Snygga tjejkläder som speglar dom senaste fashion trenderna runt om i världen. Vi erbjuder ett brett sortiment av klänningar, byxor, jeans, bodysuits, jumpsuits, playsuits, jackor, fuskpälsar, pälsvästar, kjolar, toppar, t-shirts, tröjor m.m. Vi har helt enkelt ett brett sortiment av kläder för alla tillfällen, även om du söker vardagsplagg, festklänningar eller bröllopsklänningar så har vi det.

Vi tycker man ska kunna uppdatera garderoben ofta med nya kläder, därför gör vi allt för att ha så prisvärda kläder som möjligt med bästa service.Vi jobbar med tillverkare och modedesigners från hela världen.

THE FASHION YOU LOVE

 

 

 

 

 

Produkter

Handla

Information