• Fri frakt över 500kr
  • 2-4 dagars leverans 
  • Alltid fria byten
  • Fri frakt över 500kr
  • 2-4 dagars leverans 
  • Alltid fria byten

 

Om oss

Affingos.com har sålt kläder online sedan 2014 med stark tillväxt varje år med över 100.000 nöjda kunder är vi nu en etablerad aktör på den svenska modemarknaden. Med eget lager i Stockholm kan vi erbjuda snabba leveranstider till hela Sverige, mot tidsbokning kan vi även erbjuda avhämtning och utprovning av Klänningar mm. Samtliga plagg vi säljer lagerhålls om inte annat skrivs just för att hålla hög kvalité på vårt arbete. Vår passion för mode och kläder gör att vi varje dag gör vårt yttersta för att våra kunder skall få tillgång till ett brett sortiment av kläder med hög kvalié till bra priser. 

Affingos AB
Sadelmakarvägen 9, BOX 563
146 33 Tullinge

Org.nr: 559098-3259
 

 

KLÄDER ONLINE HOS AFFINGOS

Hos Affingos hittar du det senaste inom mode och fashion! Snygga tjejkläder som speglar dom senaste fashion trenderna runt om i världen. Vi erbjuder ett brett sortiment av klänningar, byxor, jeans, bodysuits, jumpsuits, playsuits, jackor, fuskpälsar, pälsvästar, kjolar, toppar, t-shirts, tröjor m.m. Vi har helt enkelt ett brett sortiment av kläder för alla tillfällen, även om du söker vardagsplagg, festklänningar eller bröllopsklänningar så har vi det i shoppen.

Vi tycker man ska kunna uppdatera garderoben ofta med nya kläder, därför gör vi allt för att ha så billiga kläder som möjligt och erbjuda snygga kläder till ett bra pris och med bästa service.Vi jobbar med europeiska tillverkare och modedesigners av kläder och har alla klädesplagg i shoppen lagerlagt i vårt nya lager placerat i Stockholm för omgående leverans. 

THE FASHION YOU LOVE

 

 

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter

Handla

Information