• FRI FRAKT ÖVER 399KR!
  • 2-4 DAGARS LEVERANS!
  • FRI FRAKT ÖVER 399KR!
  • 2-4 DAGARS LEVERANS!

1. Medlemskap

För att bli medlem måste Du ha fyllt minst 18 år eller ha målsmans tillstånd. Samtliga personuppgifter skyddas enligt PUL (Personuppgiftslagen). Din webbadress kan komma att användas i marknadsföringssyfte. Du som publisher ansvarar för ditt konto och att dina inloggningsuppgifter hålls säkra och om du misstänker att dina inloggningsuppgifter används av någon annan så ska Affingos kontaktas.

2. Ersättning och utbetalning

Affingos har rätt att när som helst ändra provisionsnivån, detta gäller dock inte redan intjänad provision. Intjänad provision betalas ut runt den 1:e varje månad, dock så måste summan överstiga 1000 kr annars sker utbetalning vid nästa månad. Utbetalning sker till det konto Affiliate uppgivit. Det åligger affiliaten att ansvara för att uppgifterna är korrekta.

3. Förbjudet

Följande är inte tillåtet:

Lura besökare att klicka på länkar

Publicera annonslänkar på webbplatser som innehåller olagligt eller stötande material, inkl. pornografi och våld.

Annonslänkar får inte köras via SEM (t.ex Google AdWords) eller köpta Facebookannonser.

Generera falska leads eller sales för att höja provisionen.

Manipulera systemet och skapa falska klick/leads/sales via script, frames, iframes etc. Detta är bedrägeri och leder till omedelbar nedstängning av kontot utan att provision betalas ut.

 

Affingos äger rätt att stänga ner ett konto vid misstanke om avtalsbrott. Vid misstanke om bedrägeri eller annat lagbrott äger Affingos rätt att lämna ut personlig information till berörd myndighet. Vid nedstängning av konto betalas ej intjänad provision ut. Det är medlemmens ansvar att se till att följa marknadsföringslagen som gäller i det land medlemmen är bosatt i, i Sverige måste man t.ex markera alla inlägg som innehåller sponsrade länkar som ett reklaminlägg.

 

Produkter

Handla

Information